OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Skolestart

"" - Klikk for stort bilde Velkommen til skolestart ved Mosjøen videregående skole.

Vi starter opp skolen mandag den 22.08 og det vil være mottak av hybelelever på søndag den 21.08. Den ordinære skoledagen vil fra 2022 bli lik for alle elever. Se Plan for skoledagen

Er du ny som hybelboer i Mosjøen kan du treffe oss og gjøre deg kjent med ditt studiested søndag den 21.08.
På studiestedene Kippermoen og Sentrum er vi der mellom klokken 15.00 - 17.00.

I Marka er det mottak av elever og foresatte fra kl 10.00 og til ca kl 19.00. Det vil være et foreldremøte kl 14.00 - 15.00

Første skoledag er mandag 22. august.

Alle elever skal møte kl 08.20 på det enkelte studiested.

Litt mer informasjon om viktige ting til oppstarten:

Skolerute 2022/2023

Foreldremøte

Bli kjent aktiviteter ved skolestart - Vefsn Kommune

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Til elever og foresatte ved Mosjøen videregående skole

  De nasjonale tiltak i forbindelse med korona-pandemien er nå avsluttet.  Det betyr endringer også for oss på MVS. Pandemien er ikke over, så fortsatt gjelder disse viktige momentene:

• Syke personer skal ikke være på skolen.

• God hygiene - hostehygiene er viktig for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å      hindre kontaktsmitte.

• Godt renhold på skolen

Rektor Lars Henrik Kristiansen

Velkommen til oss!

På mandag braker det løs med ungdommer, liv og latter rundt om på de 5 studiestedene våre, og vi gleder oss virkelig til skolestart!

Første skoledag 23 august

Skolerute 2021/2022

Første skoledag er mandag 23. august.

Elevene ved studiested Marka møter kl.08.15

Vg1-elevene som har fått plass ved studiested Kippermoen eller studiested Sentrum, møter kl.10.00

For Vg2- og Vg3 elevene ved studiested Kippermoen og studiested Sentrum, er oppmøtetidspunktet kl.12.00

Hva gjør du når noen har skadet seg, blitt forgiftet, eller ikke puster? For å bli god i førstehjelp, trengs det praktisk trening. Dette fikk elevene på helse- og oppvekstfag den siste uken før sommerferien.

IMD3 (musikk)

ID3 (idrett)

Tirsdag 15.juni kl.1800 på studiested Sentrum, aulaen

Tirsdag 15.juni kl 1900 på studiested Kippermoen, kantina

ST3A (stud.spes)

ST3B (stud.spes)

Onsdag 16.juni kl.1800 på studiested Sentrum, aulaen

Onsdag 16.juni kl.1900 på studiested Sentrum, aulaen

ST3C (stud.spes)

PB3D (påbygg)

Torsdag 17.juni kl.1800 på studiested Sentrum, aulaen

Torsdag 17.juni kl.1900 på studiested Sentrum, aulaen

Arrangementet avholdes klassevis for å ivareta smittevernet. Dermed kan hver elev ta med seg sin nærmeste familie for å dele denne stunden. Det vil bli tilviste plasser.

Lars Henrik Kristiansen har takket ja til å bli ny rektor ved Mosjøen videregående skole, og etterfølger dermed Kurt Henriksen som går av med pensjon i høst.