OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Informasjon internat ved studiested Marka

Kontaktperson for internat er Ellen A. Jacobson

Eva Johansen kan også kontaktes for spørsmål vedrørende internat

Velkommen til Mosjøen videregående skole studiested Marka

Ved Mosjøen videregående skole studiested Marka, har vi fire internatbygg Valhall, Borgen, Gimle og Valkyrien.

Disse internatene har ordinære internatrom, noen kan også anvendes som dobbeltrom.
På Valkyrien har vi også to små hybelleiligheter med toalett og bad.

På et av internatene er det felles vaskerom, garderobe/dusj og toalett, og på et internat er det et felles kjøkken som elevene kan disponere.

Vi har to miniboliger, med henholdsvis to og tre soverom, der beboerne deler felles kjøkken, stue, toalett og bad.
Rett ved skolen disponerer vi også tre rekkehusleiligheter med tre soverom i hver, hvorav et rom i hver leilighet kan anvendes som dobbeltrom.

Miniboliger og leiligheter er forbeholdt vg2 og vg3 elever, dersom det ikke skulle være særskilte behov som skulle tilsi at en vg1 elev bør bo i leilighet.
Dette fordi vi ønsker å samle vg1 elevene i umiddelbar nærhet til hverandre og miljøarbeiderne som jobber på kveld og helg, for å ivareta dem på best mulig vis.

Vi er syv miljøarbeidere som jobber på ettermiddag, kveld og helg. I tillegg har vi lærlinger i barne- og ungdomsarbeiderfaget som jobber litt på internatet, i miljøtjenesten og sammen med assistentene på dagtid.
Alle miljøarbeiderne på internat og i miljøtjenesten jobber for at elevene skal trives hos oss og vi samarbeider tett med undervisningspersonalet, helesykepleier og andre hjelpeinstanser.

Det foregår masse aktiviteter på kveldstid, det er uteaktiviteter, hobby og håndarbeid, mekking, swingkurs, treningssenter med gratis trening en gang i uken, egne treningsapparat, sport og idrett med mer.

Dersom dere har noen spørsmål eller noe dere vil snakke med oss om, er det bare å ta kontakt:

Ellen Alsgård Jacobson       Avdelingsleder internat og kjøkken
75654006/ Mob. 90826823

Mobiltelefon til miljøarbeiderkontor på internat