OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Studiested Marka: Mottak av elever er fra 10.00 og utover ettermiddag/ kveld.

13.00 og 16.00 har vi et informasjonsmøte til elever og foresatte i Peisestua, der internat/ kjøkken, merkantil, bibliotekar, IKT og kontaktlærere deltar (og eventuelt rådgiver).

Enkel matservering og kaffe til foresatte og elever gjennom dagen.

Studiested Kippermoen: Oppmøte kl.14.00

Rektor Lars Henrik Kristiansen

Velkommen til oss!

På mandag braker det løs med ungdommer, liv og latter rundt om på de 5 studiestedene våre, og vi gleder oss virkelig til skolestart!

Prestekrage, eller chrysantimum som den også kalles.

Første skoledag 23 august

Skolerute 2021/2022

Første skoledag er mandag 23. august.

Elevene ved studiested Marka møter kl.08.15

Vg1-elevene som har fått plass ved studiested Kippermoen eller studiested Sentrum, møter kl.10.00

For Vg2- og Vg3 elevene ved studiested Kippermoen og studiested Sentrum, er oppmøtetidspunktet kl.12.00

Hva gjør du når noen har skadet seg, blitt forgiftet, eller ikke puster? For å bli god i førstehjelp, trengs det praktisk trening. Dette fikk elevene på helse- og oppvekstfag den siste uken før sommerferien.

Prestekrage, eller chrysantimum som den også kalles.

IMD3 (musikk)

ID3 (idrett)

Tirsdag 15.juni kl.1800 på studiested Sentrum, aulaen

Tirsdag 15.juni kl 1900 på studiested Kippermoen, kantina

ST3A (stud.spes)

ST3B (stud.spes)

Onsdag 16.juni kl.1800 på studiested Sentrum, aulaen

Onsdag 16.juni kl.1900 på studiested Sentrum, aulaen

ST3C (stud.spes)

PB3D (påbygg)

Torsdag 17.juni kl.1800 på studiested Sentrum, aulaen

Torsdag 17.juni kl.1900 på studiested Sentrum, aulaen

Arrangementet avholdes klassevis for å ivareta smittevernet. Dermed kan hver elev ta med seg sin nærmeste familie for å dele denne stunden. Det vil bli tilviste plasser.

Lars Henrik Kristiansen har takket ja til å bli ny rektor ved Mosjøen videregående skole, og etterfølger dermed Kurt Henriksen som går av med pensjon i høst.