OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Skolestart

"" - Klikk for stort bilde Velkommen til skolestart ved Mosjøen videregående skole.

Vi starter opp skolen mandag den 22.08 og det vil være mottak av hybelelever på søndag den 21.08. Den ordinære skoledagen vil fra 2022 bli lik for alle elever. Se Plan for skoledagen

Er du ny som hybelboer i Mosjøen kan du treffe oss og gjøre deg kjent med ditt studiested søndag den 21.08.
På studiestedene Kippermoen og Sentrum er vi der mellom klokken 15.00 - 17.00.

I Marka er det mottak av elever og foresatte fra kl 10.00 og til ca kl 19.00. Det vil være et foreldremøte kl 14.00 - 15.00

Første skoledag er mandag 22. august.

Alle elever skal møte kl 08.20 på det enkelte studiested.

Litt mer informasjon om viktige ting til oppstarten:

Skolerute 2022/2023

Foreldremøte

Bli kjent aktiviteter ved skolestart - Vefsn Kommune

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Sted: Mosjøen vgs, avdeling Sentrum (aulaen)

Tid: Tirsdag 4.oktober kl. 18.00

Mosjøen videregående skole, studiested Sentrum og Kippermoen, inviterer foresatte og elever til foreldremøte

Torsdag 8. september kl. 18:00

Sentralbordet til skolen (76 56 40 00) er fra uke 27-33 betjent mellom klokken 09.00-14.00

Henvendelser kan også gjøres til skolens epost: post.mosjoen@vgs.nfk.no

Velkommen til Mosjøen videregående skole, trykk på link for brosjyre med info om skolen:

Mosjøen videregående skole (visbrosjyre.no)

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Ordningen gjelder fra midnatt natt til 26.01.

Smittekarantene på 10 døgn kan erstattes med:

Personer som ikke følger testregimet må være i karantene i 10 døgn, med eventuelt testing ut av karantene ved negativ test tatt tidligst 7 døgn etter siste nærkontakt.

På grunn av påvist smitte ved skolen har smittevernlegen i Vefsn pålagt oss digital hjemmeundervisning mandag og tirsdag i neste uke. Hun berømmer testingen og de tiltakene skolen har satt i gang på eget initiativ de siste dagene da mistanken om smitte ble vakt. Elevene får informasjon om undervisninga disse dagene på Teams.

Trafikklys - rødt lys

Regjeringen har bestemt at alle videregående skoler skal over på rødt nivå fra torsdag 16.desember.

Vi har gjort klar våre planer for å drive skolen på rødt nivå med økt fokus på smittevern og kontaktreduserende tiltak. Det overordnete målet er at elever og ansatte har et begrenset antall kontakter og holder oversikt over disse.