OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Velkomsthilsen fra rektor

Rektor Lars Henrik Kristiansen - Klikk for stort bilde

Velkommen til oss!

På mandag braker det løs med ungdommer, liv og latter rundt om på de 5 studiestedene våre, og vi gleder oss virkelig til skolestart!

Vi håper å innfri dine forventninger til dette skoleåret, og alle våre ansatte er klare til å yte det som trengs for at du skal ha best mulig sjanse for å lykkes hos oss. Vi skaper framtida er vår visjon og vi ønsker deg hjertelig velkommen til Mosjøen VGS og skolebyen Mosjøen.

Vi har mange hybelboende elever – ja faktisk kommer hele 300 elever fra andre kommuner enn Vefsn. Totalt har vi om lag 720 elever, og vi starter opp allerede på søndag med mottak av hybelboere på Kippermoen, Sentrum og i Marka.

Skolestart

Lars Henrik Kristiansen