Restaurant og matfag

Arktisk Mat

Restaurant og matfag - Klikk for stort bilde

Vil du sikre din framtid?

Mulighetene får hos Restaurant og matfag på Mosjøen videregående skole

• Liker du å lage god mat fra alle verdens hjørner?

• Frister det med en utdannelse der du kan jobbe hvor som helst i verden, og har 14 forskjellige yrkesretninger å velge mellom

….da er restaurant og matfag rett sted for deg!

Følg oss på

BloggBlogg facebookfacebook

InstagramInstagram

Arktisk matArktisk mat

Velger du å komme til oss på Restaurant og matfag ved Mosjøen videregående skole får du være med på to innholdsrike og spennende skoleår.

Vi har et hyggelig og inkluderende klassemiljø, er opptatt av det gode samspillet mellom elever og lærere og har hver enkelt elev i fokus.

Restaurant og matfag - Klikk for stort bilde

Som elev hos oss får du være med på en variert og utfordrende skolehverdag som blant annet innebærer bedriftsbesøk, deltagelse på Arktisk mat, konkurranser pluss mye annet.

Om oss

Uansett hvilke ambisjoner du har for fremtiden, vil en utdannelse i restaurant og matfag gi deg muligheter få, om noen, andre fag kan gi.

Innføring i de ulike bransjer og yrker

Praksis og lærlingeplass i inn og utland

I løpet av skoleårene hos oss vil du som elev være utplassert i bedrift med jevne mellomrom. Vi har samarbeidsavtaler og formidler praksis og lærlingeplasser lokalt i vårt nærområde, men også hos blant annet Lemonsjø fjellstue via opplæringskontoret Brimikjøkken. https://brimikjoken.no/

Vi har også avtaler for hospitering og ulike praksisplasser i utlandet, som for eksempel Azorene og Sverige.

Det er mange lærlingeplasser som venter på den motiverte eleven.

Restaurant og matfag - Klikk for stort bilde

Velkommen til oss på Restaurant og matfag ved Mosjøen videregående skole