Feiring av årets Worldskills deltagere

Kathrine1 - Klikk for stort bildeKathrine1 Kathrine Hågensen som er elev på Byggfag ble Norgesmester i Worldskills i tømrerfaget. Hun vant tidligere i år fylkesmesterskapet og gikk videre til Norgesmesterskap i Lillehammer der hun slo alle gutta.

Medelever, lærere og andre ansatte har idag feiret Kathrine Hågensen samt Mikkel Hjørnerød som gikk videre til Norgesmesterskapet.

Det ble holdt tale fra avdelingsleder ved Byggfag John Erik Lind og studierektor Geir Solli. Elevene fikk mye skryt om godt læringsmiljø og godt samarbeid. Avdelingsleder er veldig fornøyd med opplæringen som elevene har fått og mener det er mange gode elever som kan lykkes i tømrerfaget. MVS har gjort en god innsats med å få fire elever videre fra fylkesmessa og Øyvind Bjørnå har gjort en god jobb med arrangementet Worldskills.

Tømrer er et yrke det står stor respekt av og som det trengs mange flere av fremover

Kathrine2 - Klikk for stort bildeKathrine2 Kathrine3 - Klikk for stort bildeKathrine3 Kathrine4 - Klikk for stort bildeKathrine4 Kathrine5 - Klikk for stort bildeKathrine5