Det internasjonale prosjektet My future World

I forrige uke var 7 elever og 2 lærere i Sardinia, Italia på prosjektmøte i Erasmus+- prosjektet My future world.

Dette er et toårig prosjekt med 3 opphold, i Norge, Italia og Estland. Hvert prosjektmøte har ulike tema, men alle knyttes til framtidstenkning.

Tema for møtet på Sardinia var Self and health, og elevene fikk lære mye om kosthold og levevaner rundt Middelhavet.

I tillegg til å få vite hemmeligheten bak hvorfor folk på Sardinia er blant dem som lever lengst og med best helse i verden.

Med på dette prosjektet er også elever fra Spania, Tyrkia, Estland og Italia. Elevene har bodd i vertsfamilier denne uken prosjektmøtet har vart.

De har knyttet vennskapsbånd med elever fra flere steder i Europa og fått erfaring med andre levemåter og samfunnsforhold.