Lærlingmvs3 1

Torsdag den 1.juni var skolens lærlinger samlet i Marka for felles hygge og presentasjon. Hver enkelt lærling fikk presentere seg selv og sitt fagområde. Lærlingene hadde forberedt seg godt og fremførte fine presentasjoner, hvor vi fikk et godt innblikk i de ulike fagområdene. Vår kokkelærling Morten Pedersen, serverte velsmakende mat. Mosjøen vgs har for tiden lærlinger innenfor: barne- og ungdomsarb.faget, institusjonskokk, IKT, byggdrift og hest. Til neste år vil dette utvides med landbruks- og gartnerfaget. Våre lærlinger gjør en god jobb og er en viktig ressurs for vår skole.

TA GODT VARE PÅ SKOLEKORTET!

Samme skolekort skal brukes til neste skoleår.

Kortet vil bli elektronisk oppdatert når ny søknad om skyss er innvilget.

Vi ryddet sammen 4 sekker med skrot på skolens område etter vinteren, kjempeflinke elever!!!

Som belønning fikk vi is fra Lisbeth :)

Nordland stiller med 4 bedrifter i NM. UB Pacifique deltar i kategorien Beste Yrkesfaglig bedrift, beste HR og beste regnskap.

Dagen i går var vår siste dag på Club La Santa. Dagen var full av mye aktivitet i nydelig vær☀️ Noen dro på surfing på formiddagen, mens andre gjorde ulike aktiviteter på anlegget. På ettermiddagen hadde vi tennisturnering der det ble kåret beste gutt og jente. På kvelden tok vi turen til La Santa å spiste mat og hadde premiering for uken ⭐️

Helgeland Event har bestilt 6 boder til julebyen Mosjøen. Disse skal også brukes ved senere anledninger som under tiendebytte og hanedagene. Vg1 og Vg2 brukte 2 uker på å ferdigstille disse bodene og betalingen til elevene blir pizza.

Fotograf: Lærer Rolf Puntervold

Frisørlinja tar imot kunder 9. november fra kl. 0930 til 1500, deretter er det kundedager hver torsdag.

Håper å se dere på salongen!

Tlf: 75 65 42 44

Mosjøen vgs. ønsker å være en aktiv lærebedrift som hart lærlinger i mange ulike løp. Vi har pr i dag 10 lærlinger i 5 ulike fag(2 er ute i permisjon). Kjell Johnsen  har et overordnet ansvar for lærlinger i Mosjøen VGS. Som en del av oppfølgingen samler vi alle lærlingene slik at de kan dele erfaringer fra sitt fagfelt.

ID2S ved Mosjøen Videregående Skole var på tredagerstur, hvor bestigning av Lukttinden var det største målet.

Raku 1

VG1 Design og håndverk Jobber mye med ulike materialer, og nå har vi jobbet en periode med keramikk, og denne har vi brent utendørs i gassovn inspirert av en gammel japansk brenningsteknikk kalt Raku. På denne måten kan vi få frem helt unike farger og resultater. Elevene får erfaring med alle elementene jord- ild- luft og vann og hvordan de ved hjelp av disse elementene kan kontrollere sluttresultatet. Alle deltok i prosessen som krever et godt samarbeid, og resultatet ble veldig bra.