TA GODT VARE PÅ SKOLEKORTET!

Samme skolekort skal brukes til neste skoleår.

Kortet vil bli elektronisk oppdatert når ny søknad om skyss er innvilget.

Vi ryddet sammen 4 sekker med skrot på skolens område etter vinteren, kjempeflinke elever!!!

Som belønning fikk vi is fra Lisbeth :)

Nordland stiller med 4 bedrifter i NM. UB Pacifique deltar i kategorien Beste Yrkesfaglig bedrift, beste HR og beste regnskap.

Helgeland Event har bestilt 6 boder til julebyen Mosjøen. Disse skal også brukes ved senere anledninger som under tiendebytte og hanedagene. Vg1 og Vg2 brukte 2 uker på å ferdigstille disse bodene og betalingen til elevene blir pizza.

Fotograf: Lærer Rolf Puntervold

Frisørlinja tar imot kunder 9. november fra kl. 0930 til 1500, deretter er det kundedager hver torsdag.

Håper å se dere på salongen!

Tlf: 75 65 42 44

Mosjøen vgs. ønsker å være en aktiv lærebedrift som hart lærlinger i mange ulike løp. Vi har pr i dag 10 lærlinger i 5 ulike fag(2 er ute i permisjon). Kjell Johnsen  har et overordnet ansvar for lærlinger i Mosjøen VGS. Som en del av oppfølgingen samler vi alle lærlingene slik at de kan dele erfaringer fra sitt fagfelt.

ID2S ved Mosjøen Videregående Skole var på tredagerstur, hvor bestigning av Lukttinden var det største målet.

Raku 1

VG1 Design og håndverk Jobber mye med ulike materialer, og nå har vi jobbet en periode med keramikk, og denne har vi brent utendørs i gassovn inspirert av en gammel japansk brenningsteknikk kalt Raku. På denne måten kan vi få frem helt unike farger og resultater. Elevene får erfaring med alle elementene jord- ild- luft og vann og hvordan de ved hjelp av disse elementene kan kontrollere sluttresultatet. Alle deltok i prosessen som krever et godt samarbeid, og resultatet ble veldig bra.

Tysk Nivå 3

Også i år ble det samlet i Bodø motiverte elever fra hele Nordland som skal ta Tysk III som programfag.

Det er 19 flotte elever fra Mosjøen, Bodin, Brønnøysund, Sortland, Polarsirkelen og Narvik som har valgt Tysk III. Elever og lærere har hatt en kick-off samling i Bodø med trivelig samvær, god mat og konsentrert arbeid. Framover vil det bli en kombinasjon av nettstøttet læring og lokale timer på skolen framover. I tillegg satser lærere og elever igjen på en ukes studietur til Wien senere i skoleåret. Årets elever er innstilte på å toppe fjorårets gode resultater.

(Anja Leibiger, Koordinator i Tysk III)