Blyant og blokk

Vi ønsker deg velkommen til Mosjøen videregående skole og vil gjøre det vi kan for at du skal lykkes og få et godt og lærerikt skoleår. Ta godt vare på skoleplassen din og bruk den muligheten du har fått til å skaffe deg en utdanning for framtida!

Her vil det bli lagt ut informasjon som er relevant for oppstart av skoleåret 2017/2018.

FÅ INFORMASJON RASKT PÅ FACEBOOK :)

Henriksen_Kurt_130x195

Velkommen til Mosjøen videregående skole!

Det er en glede å kunne ønske deg velkommen til Mosjøen videregående skole.  Jeg håper vi kan innfri de mange forventninger du har til dette skoleåret.  Vi som er ansatt på skolen vil gjøre det vi kan for at du skal lykkes og få et godt og lærerikt skoleår.

Mosjøen videregående skole er en stor skole med 850 elevplasser på Vg1, Vg2 og Vg3.  Elevene er fordelt på 11 utdanningsprogram på fem forskjellige studiesteder Marka, MRK, Hattfjelldal, Sentrum og Kippermoen.

Som ny elev ved Mosjøen videregående skole anbefaler vi at du leser informasjonen du finner på skolens heimeside. Sjekk spesielt ut overskriften: Velkommen til nytt skoleår. Heimesiden finner du på følgende adresse: www.mosjoen.vgs.no

Tirsdag 30. mai inviterte VG1 Naturbruk og VG2 Hest alle barnehager på indre Helgeland til en aktivitetsdag ved studiested Marka. 380 unger og 110 voksne fikk en fornøyelig dag med bl.a. hestekjøring, kosing og klapping på alskens dyr, tråtraktorkjøring og steiking av pinnebrød på bål. Elevene gjorde en fabelaktig jobb som vertskap og aktvitetsledere og fikk nyttig læring i det å organisere, legge til rette og veilede både voksne og barn! En stor takk for flott innsats!

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

sommerbrev bilde.jpg

Vi søker etter ferievikar i bygningsdriftsavdelingen i perioden 26.06 – 20.08.2017

Elever på Vg2 heste- og hovslagerfaget brukte kløvhest for å frakte saltsteiner til saubeite på Honggardsåsen.

Fra 24 – 28 april var elevene Hege Jensen og Stine Karlsen i RM2i i England for å besøke River Cottage. Reisen var premie fra konkurransen under Arktisk matfestival i september 2016. Premien ble sponset av Sparebank1 Nord Norge, avd Mosjøen. Som lærer til jentene var jeg så heldig å få reise sammen med dem.

BLTUR_~1.JPG

Fra og med skoleåret 2017/2018 skal du søke om skyss på nett.

Du kan søke om skyss så snart du har fått bekreftelse på at du har kommet inn på studiet

Mosjøen vgs, Kippermoen

En rapport viser at nybygg og samlokalisering er det beste alternativet når nye Mosjøen videregående skole skal realiseres. - Det blir nybygg, enten på Sjervengan eller Kippermoen, slår økonomiråd Knut Petter Torgersen fast.

Kathrine1

Kathrine Hågensen som er elev på Byggfag ble Norgesmester i Worldskills i tømrerfaget. Hun vant tidligere i år fylkesmesterskapet og gikk videre til Norgesmesterskap i Lillehammer der hun slo alle gutta.