Informasjon om Eksamen ved Mosjøen videregående skole

laptop2 - Klikk for stort bilde Frist for å melde seg opp til vår eksamen er 1 februar kl. 24.00

Oppmeldingsskjema

Som vedlegg til oppmeldingskjema kreves kvittering på betalt eksamensavgift.

Eksamensavgift (husk at flere fag krever to eksamener når man er privatist, både muntlig og skriftlig eksamen):

• 1 057 kroner dersom privatisten ikke har prøved seg i faget tidligere som elev eller privatist, eller dersom faget ikke er bestått (karakter 1) som elev eller privatist
  • 2 115 kroner ved forbedringsprøver av fag som er bestått tidligere (karakteren 2 eller bedre) som elev eller privatist

Kontonummer for innbetaling av eksamensavgift: 4750 40 14378

Vedrørende eksamensdato for muntlig og muntlig praktisk eksamen for privatister, kontakt skolen hvor du meldte deg opp til eksamen. De fleste skriftlige eksamener avholdes på alle våre skoler, men unntak av Bodin. For muntlig, muntlig praktisk og praktisk eksamen er det ikke eksamen på alle skoler. Du vil få beskjed om din eksamen blir flyttet til annen skole en den hvor du meldte deg opp til eksamen.

For mer informasjon om eksamen.

Klageskjema eksamen (PDF, 27 kB)

Har du spørsmål, kontakt skolen hvor du melder deg opp til eksamen.

Eksamensdatoer skriftlig eksamen:

Sentralgitt skriftlig eksamen

Lokalgitt skriftlig eksamen

Hjelpemidler lokalgitt skriftlig eksamen

Alle fag har en læreplan. I læreplanen finn du kompetansemålene. Det er kompetansemålene som beskriver den kompetansen du skal vise på eksamen. Utover kompetansemålene i læreplanen finst det ingen fastsatte pensumlister. Om du lurer på hvilket læreverk du skal bruke, kan du kontakte en skole som underviser i faget. Eksamenskontoret svarer ikke på spørsmål om faglitteratur.

Vurderingsveiledning sentralgitt skriftlig eksamen

Vurderingsveiledninger lokalgitt skriftlig eksamen

Publisert av Hanne Liland. Sist endret 17.01.2017 10:13

Denne siden inneholder eksamensinformasjon for Mosjøen videregående skole.  I lenkene nederst finner du informasjon om planer og organisering ved Mosjøen videregående skole.
Overordnet ansvar for eksamen ved Mosjøen videregående skole har rektor Kurt Henriksen.

Varsler

For å sikre elevens rettigheter og forskriftsmessig saksbehandling, har Nordland fylke utarbeidet maler som skal brukes dersom eleven skal ha varsel.

►Varsel: Fare for manglende grunnlag for halvårsvurdering/standpunktkarakter

►Varsel: Fare for nedsatt halvårsvurdering/standpunktkarakter i orden og/eller atferd

►Vedtak om at standpunktkarakter ikke kan settes (PDF, 40 kB)

Rundskriv KMA 37-2011 Varsel og vedtak om ikke vurdert samt varsel om nedsatt karakter i orden/adferd - Fylkets maler beskriver også fylkets felles saksbehandlingsrutiner og redegjør for regelverket i Forskrift til Opplæringslova.

Konsulent
May Britt Moby