VGS Mosjøen - Aktuelt
(25.08.2016)

ansatte.jpg
(23.08.2016)

Bilde av ansatte ved Mosjøen videregående skole under dette skoleårets første planleggingsdag.

Fotograf: Ståle Reinåmo

Illustrasjonsfoto
(09.08.2016)

Det er 700 ledige skoleplasser for skoleåret 2016-2017. Her finner du oversikten. (PDF, 85 kB)

Illustrasjonsfoto
(08.07.2016)

Første-inntaket for skoleåret 2016-2017 er nå klart. Nå må alle elevene logge på og svare på tilbudet de har fått.

rektor.jpg
(29.06.2016)

Velkommen til Mosjøen videregående skole!

Det er en glede å kunne ønske deg velkommen til Mosjøen videregående skole.  Jeg håper vi kan innfri de mange forventninger du har til dette skoleåret.  Vi som er ansatt på skolen vil gjøre det vi kan for at du skal lykkes og få et godt og lærerikt skoleår.

SOMMER4.jpg
(16.06.2016)

Flere klasser fra studiested Kippermoen hadde skoleavslutningstur til Baågneset i finværet onsdag. De tøffeste var Kwanchai, Julian og Asbjørn fra Vg1 elektro. De badet.

lånekassen
(08.06.2016)

Kunnskapsdepartementet har fastsatt forskrift for tildeling av utdanningsstøtte for 2016–2017. Her er en oversikt over de viktigste endringene for elevene deres.

Foreldre til elever under 18 år skal signere avtalen om støtte

Slik det er i dag, må både forelder og elev signere avtalen om støtte når eleven er under 18 år, uavhengig av om eleven bare får stipend, eller stipend og lån. Nytt fra neste undervisningsår er at bare forelder/verge skal signere hvis eleven bare får stipend. Får eleven lån, skal fortsatt både eleven og en forelder/verge signere avtalen.

Endring i hvilke satser for utstyrsstipend som gjelder for ulike utdanningsprogram

Det er noen endringer i hvilke satser for utstyrsstipend som gjelder for de ulike utdanningsprogrammene.

Vil dere videreformidle informasjon til elevene for oss?

Vi har laget en egen nettside med informasjonsmateriell til elevene. Her kan dere laste ned bilder, film, statusoppdateringer og artikler, og bruke det på egne nettsider.

Her finner dere informasjon om andre endringer i forskriften, både for elever med og uten ungdomsrett.

Her kan dere lese hele forskriften: lanekassen.no/forskrifter

Lånekassen

Telefon for lærestedene: 815 75 222

postmottak@lanekassen.no

lanekassen.no/laresteder

buss.jpg
(07.06.2016)

Samme skolekort skal brukes til neste skoleår.

Kortet vil bli elektronisk oppdatert når ny søknad om skyss er innvilget av skolen.

Inntil søknad om skyss er behandlet kan skolekortet benyttes som skoleskyss-ID på bussen(maks 1 måned fra skolestart).

lånekassen
(20.04.2016)

Har du barn under 18 år på videregående? Opprett en digital postkasse før barnet søker om stipend fra Lånekassen

Informasjonsbrev til foreldre om digital postkasse (PDF, 292 kB)

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}