VGS Mosjøen - Aktuelt
w1.jpg
(12.03.2017)

7 Mars var det fylkesfinale for Tømrerfaget vg2.

Vinneren ble Katrine Hågensen fra Mosjøen videregående skole, Katrine var eneste jente i konkurransen.

Kathrine får delta videre i norgesmesterskapet for tømrerfag i Vikingeskipet på Hamar.

lærling1.jpg
(07.03.2017)

Fra venstre: Morten Pedersen, Veronika Skaga (Institusjonskokk) Remi Iversen(Byggdrifter), Niklas Webjørnsen, Anette Henriksen(Barn &Ungdom) Bjørn Heipt, Adrian Einhaug (IKT) Merete Drzewicz(Barn & Ungdom) Ikke tilstede Benedicte Liljebakk(Landbruksfag), Malin Mathisen Haldorsen(Hestefag), Ronny Berg (Kontorservicefag)

metalearn9.JPG
(02.12.2016)

Mosjøen videregående skole er koordinator for et prosjekt som heter Metalearn. Prosjektet har mottatt midler fra EU til å prøve å finne strategier som vil kunne øke kompetansen og bruken av digitale ferdigheter i læringssituasjoner. I dette prosjektet er det både lærere og elever som deltar, elevene fungerer som eksperter på bruk av digitale verktøy.

åpenskole3.JPG
(01.12.2016)

Tirsdag 22.11 og onsdag 23.11 var cirka 120 blide og nysgjerrige 10.klassinger på besøk hos oss ved studiested Sentrum.

Bilde1 Marka
(25.11.2016)

Tilbudet passer for deg som:

• Har overtatt eller planlegger å overta en landbrukseiendom
• Arbeider i landbruksnæringa
• Har interesse for landbruksnæringa
• Ønsker formell kompetanse innen landbruk

jan spurkeland.jpg
(16.11.2016)

Planleggingsdagen 18.11.16 har tema relasjonskompetanse.

VGS - Lånekassen
(14.11.2016)

15. november er frist både for å søke om stipend og lån for høstsemesteret, og for å melde fra om endringer som avbrudd eller flytting.

Bilde1 Marka
(10.11.2016)

Det er i tidligere vedtak vedtatt at det skal bygges ny storfefjøs på Mosjøen vgs. studiested Marka.  Byggestart forventes nå tidlig vår 2017. Fjøsen planlegges klar til innflytting senhøst 2017.

Det er avsatt en ramme på 35 mill kr og det er tidligere brukt 2 mill. kr. Det bevilges 33 mill. kr i 2017.

ansatte.jpg
(10.11.2016)

De har foreslått å sette av 9 millioner til utredning av ny samlet videregående skole, utredninger gjelder fra 2017-2020.

2,7 millioner er satt til forstudiet som skal være ferdig i mars 2017.

Økonomiplan 2017-20 og Budsjett 2017 - Politiske prioriteringer.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}