VGS Mosjøen - Aktuelt
konsert2.jpg
(09.05.2016)

Det var stinn brakke på vårkonserten i kveld. Alle elevene gjorde en kjempeinnsats og sørget for en flott opplevelse for alle oppmøtte.

tannpleier.jpg
(03.05.2016)

2.mai hadde Kjemi 1-klassen ved avdeling sentrum besøk av to tannpleiere fra Mosjøen tannklinikk. Det er mye kjemi i tennene og tannhygiene, og målet for undervisningsøkta var at elevene skulle få bli kjent med et område hvor kjemikunnskapene kunne komme til nytte.  Elevene fikk blant annet lære den mer avanserte kjemien bak hvordan hull dannes, hva som skjer ved syreskader og hvordan fluor påvirker tennene. Elevene var veldig engasjerte, og de fikk seg også noen ubehagelige opplevelser når de fikk måle pH i ulike drikkevarer. Etter dagens økt ble det konkludert med at vann, melk og kaffe er det tennene liker best.

grøt1.jpg
(03.05.2016)

Onsdag 27 april deltok Lisa-Mari Kristiansen og Niklas Johansen fra RM1i, på kveldstimen på Jacobsenbrygga (Vefsn museum) under foredraget «grøt som mattradisjon».

musikk.jpg
(29.04.2016)

Tirsdag 3. Mai kl. 19.00 holder førsteklassen på musikklinja en førsteklasses vårkonsert i kantina på Mosjøen VGS avd sentrum. Repertoaret blir bredt og flott. Nevnte vi at det er gratis? Kom kom!!

lånekassen
(20.04.2016)

Har du barn under 18 år på videregående? Opprett en digital postkasse før barnet søker om stipend fra Lånekassen

Informasjonsbrev til foreldre om digital postkasse (PDF, 292 kB)

Hollenderne1.jpg
(13.04.2016)

Mosjøen videregående skole hadde skolebesøk av fire elever og to lærere fra ROC Friese Poort Sneek fra 30.mars t.om. 5.april.  Elevene går på ulike utdanningsprogram  tilsvarende vårt Vg1. I løpet av besøket ble Tjitske, Mirko, (den eneste hanen i kurven)  Adwine og Marijn og de to kvinnelige lærerne Wilma og Cobie bedre kjent med Kippermoen, Marka og Sentrum.

pinnedyr1.jpg
(07.04.2016)

To flotte eksemplarer av Carausius morosus, bedre kjent som pinnedyr, flyttet inn i biologisalen ved studiested sentrum onsdag 06.04.

De har det etter forholdene bare godt, og har funnet seg til rette i sitt nye habitat (hybel) med diverse bekvemmeligheter.

Dette involverer godt med føde (sitronmelisse), skjulested og klatremuligheter.

Navnekonkurranse holdes blant biologielevene i nærmeste fremtid. Oppdatering kommer!

riga1.jpg
(06.04.2016)

UB Scissor Sisters på Messe i Riga.

Internasjonal student festival 2016 er ett arrangement for ungdomsbedrifter, det er representert ca 100 bedrifter fra mange land.

For mer informasjon om messa se linken under.

International student company festival

For mer informasjon om ungdomsbedriften UB Scissos sisters, se linken under.

UB Scissor sisters på Facebook.

Festrelatertvoldtekt_Brosjyre_210x240_Digital-1_215x215_crop.jpg
(30.03.2016)

Informasjon om festrelatert voldtekt

Målet for brosjyren er å gi foreldre til ungdom:

• kunnskap om hva som regnes som voldtekt
  • kjennskap til strafferettslige konsekvenser av å bli dømt for voldtekt
  • verktøy som gjør det enklere å snakke med ungdommen om rus og voldtekt

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}