Utdanningskomitèen på besøk

Fredag 15. september besøkte utdanningskomitèn i Nordland fylke skolen.

Politikerne fikk Utdanningskomite 1 - Klikk for stort bildeUtdanningskomite 1 Bjørn Larsen en detaljert innføring i hvordan skolen drives og hvordan den er organisert.

Komitèen fikk en rundtur på de fire studiestedene og fikk også høre at ledelsene ser fram til å samle yrkesfag og studieforberedende

fag under samme tak i en  ny skole. I Marka fikk de se at grunnarbeidene på den nye driftsbygninga er i gang.

Der fikk de også møte Silje Bråten som representerte elevene. Leder for utdanningskomitèen Tom Vidar Skjerstad Karlsen

hadde med seg en sjekk på kr 5000, - til elevene. Bråten takket for bidraget og sa at hun og elevrådet vil  finne fram til hva pengen skal brukes til.

• En nyttig og lærerik dag var komitèens oppsummering før de vendte tilbake til Bodø fredag ettermiddag.

Tekst: Birgit Strøm