Skolestart 2017/2018

Skolestart - Klikk for stort bildeSkolestart Crestock.com Vi ønsker deg velkommen til Mosjøen videregående skole og vil gjøre det vi kan for at du skal lykkes og få et godt og lærerikt skoleår. Ta godt vare på skoleplassen din og bruk den muligheten du har fått til å skaffe deg en utdanning for framtida!

Her vil det bli lagt ut informasjon som er relevant for oppstart av skoleåret 2017/2018.

FÅ INFORMASJON RASKT PÅ FACEBOOK :)

Skolerute

Første skoledag er 21 august.

Sjekk Skolerute 2017/2018 for når det er ferie og fridager.

Lånekassen

Informasjon om lån og stipend finnes på nettsiden til Lånekassen

Lånekassen er også på Facebook.

HYBEL

HybelLosen kan være behjelpelig med tips ang private hybelutleiere i Mosjøen eller andre spørsmål ang elever som skal flytte hjemmefra pga skolegang.

I samarbeid med Vefsn kommune disponerer skolen noen elevhybler ved Kippermoen hybelhusanlegg. Ønsker du å søke på slike hybler kontakter du Boligkontoret Vefsn kommune.

Velkommen til nytt skoleår.

Hilsen Grete Strand Larsen, HybelLos

INFO OM SKOLESKYSS.

Er du elev i videregående og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Diverse

Sommerbrev fra Rektor

Informasjon og avtale om kostpenger, for elever ved Restaurant og matfag (PDF, 223 kB)

Bruk av skolens meldingssystem også for elever (PDF, 179 kB)