Tennisgutter

I forrige uke var 7 elever og 2 lærere i Sardinia, Italia på prosjektmøte i Erasmus+- prosjektet My future world.

Dette er et toårig prosjekt med 3 opphold, i Norge, Italia og Estland. Hvert prosjektmøte har ulike tema, men alle knyttes til framtidstenkning.

Tema for møtet på Sardinia var Self and health, og elevene fikk lære mye om kosthold og levevaner rundt Middelhavet.

I tillegg til å få vite hemmeligheten bak hvorfor folk på Sardinia er blant dem som lever lengst og med best helse i verden.

Med på dette prosjektet er også elever fra Spania, Tyrkia, Estland og Italia. Elevene har bodd i vertsfamilier denne uken prosjektmøtet har vart.

De har knyttet vennskapsbånd med elever fra flere steder i Europa og fått erfaring med andre levemåter og samfunnsforhold.

Klipping av snora under åpningen av nyfjørsen

- Marka landbruksskole har fått en av landets mest moderne kufjøs, til beste både for elever, læringsmiljø og dyrevelferd. Vi tror på næringen og satser for fullt på utdanningene våre innen naturbruk og landbruk, dette stasbygget er et synlig bevis for det.

Lærlingmvs3 1

Torsdag den 1.juni var skolens lærlinger samlet i Marka for felles hygge og presentasjon. Hver enkelt lærling fikk presentere seg selv og sitt fagområde. Lærlingene hadde forberedt seg godt og fremførte fine presentasjoner, hvor vi fikk et godt innblikk i de ulike fagområdene. Vår kokkelærling Morten Pedersen, serverte velsmakende mat. Mosjøen vgs har for tiden lærlinger innenfor: barne- og ungdomsarb.faget, institusjonskokk, IKT, byggdrift og hest. Til neste år vil dette utvides med landbruks- og gartnerfaget. Våre lærlinger gjør en god jobb og er en viktig ressurs for vår skole.

Skolekort

TA GODT VARE PÅ SKOLEKORTET!

Samme skolekort skal brukes til neste skoleår.

Kortet vil bli elektronisk oppdatert når ny søknad om skyss er innvilget.

Vi ryddet sammen 4 sekker med skrot på skolens område etter vinteren, kjempeflinke elever!!!

Som belønning fikk vi is fra Lisbeth :)

Nordland stiller med 4 bedrifter i NM. UB Pacifique deltar i kategorien Beste Yrkesfaglig bedrift, beste HR og beste regnskap.

Club La Santa

Dagen i går var vår siste dag på Club La Santa. Dagen var full av mye aktivitet i nydelig vær☀️ Noen dro på surfing på formiddagen, mens andre gjorde ulike aktiviteter på anlegget. På ettermiddagen hadde vi tennisturnering der det ble kåret beste gutt og jente. På kvelden tok vi turen til La Santa å spiste mat og hadde premiering for uken ⭐️

Helgeland Event har bestilt 6 boder til julebyen Mosjøen. Disse skal også brukes ved senere anledninger som under tiendebytte og hanedagene. Vg1 og Vg2 brukte 2 uker på å ferdigstille disse bodene og betalingen til elevene blir pizza.

Fotograf: Lærer Rolf Puntervold

Toddlerdag skilt

Etter mange timer med forberedelser er endelig Toddlerdagen her. Elevene og faglærer Bente H. Eriksen har i år forberedt et maritimt miljø hvor barna kan få være med på «båttur» til fiskeskjær. Sangen ro-ro til fiskeskjær er inspirasjonen bak denne opplevelsen. For øvrig har elevene bidratt på andre aktiviteter som tegning og gørr, hånddukker i pappeske og inne på vannrommet. Dette er en dag preget av mye humor og glede for små og store :)

Frisørlinja tar imot kunder 9. november fra kl. 0930 til 1500, deretter er det kundedager hver torsdag.

Håper å se dere på salongen!